Friday, June 25, 2010

lama tak dtg school. cuti mid year aku tambah lagi 4 hari. hehehh..

motif aku amek cuti :: "my grandmother meninggal"


and so hari ni first day dtg school.

Pagi; subuh syafie, bagun da… dgn kasut putih lg suci, (naik bas) pak-bus school pandang jer.. asal?? Ada utang? mesti dlm hati dia 'lama tak nmpak budak ni naik bas aku..' hehehh.


Ok. Kt school sumer muka indah. Terasa mcm ada bunga api + bintang2 di sekeliling aku. Ahaks..

Rasa best… yehaaaaaaaaaaaaa!!


*ni time rehat.

cikgu Tanya "Kenapa tak dtg sekolah, da lama tak dtg ni.."

aku jwb " nek meninggal, cuti ehsan lar cikgu, hehehh.."

Pastu aku kuar lepas ckp trimas kt cikgu. Uhh, selamat tinggal cikgu..


(tak nak citer pasal exam cuz aku nyer markah teruk, gara gara malas study?)


Abah ngn ibu balik dr malim nawar hari ni. Semalam tak silap aku, ibu ngn angah what rombongan g umah encik yusuff. Huhuhh..

Angah ; cik pink, suka kowt dpt jumpa ejat.. hahahahahahh. Kawan lama kowt.. wau..


Esok bru igt nk g kokurikulum tp apa kn daya.. daya igatan aku tak kuat, baru igt kena hantar kak ayang g register U. long time no see kak dayah. Da lama tak dtg larh. PELAMAS!!



To 'afini trimas 4 otomen yg akn tiba!


4 comments:

kero rO said...

ko mmg besh r baby,indahh!!
wakakakaa..
manyak r ko nye cik ucop..
n e way great work,indahh..
keep it up,indahh..
lastly,wakakakakaa,indahh...

little peach said...

suke ko ye xg sek...pe pink2..
pakcik bas 2 tension kot tgk ko naik bas die sbb 2 die dok pandg ko..haha

khairul nur iman said...

tulisan cm tah pepe.

khairul nur iman said...

INDAH IS GREAT WORK!

tak suka owh pakcik bas uh. org da byr duit bas kn..
fuck!!!