Saturday, April 24, 2010

my 20th bday...

akhirnye umo aku mencecah 20 thn gak pd 23 april hari 2...owh tidak...umo da de angka 2 di dpn..slmt tggl angka 1...huhu...
aku rase terharu sgt malam bday aku 2...aku ingat xde org nak igt bday aku...tgk smua org nak prepare tdo siap ttp lmpu lg...mr.chipsmore pn xmsg kol pn x...kul 11 lbh nak kul 12 mr.chipsmore kol...aku lpe die org ke brape wish,1st kot yg ikut tarikh official bday aku tp yg xoffial teradvance adalah org
berikut...

1.iskandar (pg2 kol aku...)

2.my lovely sister (takut xsmpat coz esoknye nak g hospital)
3.baby manje a.k.a man...haha




and tersasar ckt kol 12 bru la d org laen yg wish...n paling aku terkejut bdak2 bilik aku (ain n qila),eka n azzah yg baru bgn tdo (bilik 2202)mon (2211),piqa (2204) and wawa..lpe bilik...tbe2 dtg bwak kek smbil nyayi lgu bday for me...huhu terharu giler..1st time seumo hdup aku kwn wat cam 2...rase cam nak pluk je sorg2 time 2...huhu...and then kitaorg potong kek share ngan smua org kat level cempaka...siap maen calit2 kek lg...berminyak mke aku..so happy... :)(nasib baek time ni aku xkne mandi ngan dorg haha..gelak dgn bangganye)

tp keesokkan harinye paling klakar ibu n abah adalah org yg leh lpe nk wish bday aku walhal honey da nyanyi awal2 lagu bday kat aku.(die nyanyi lgu makan ubi kayu..pe la honey)tp nasib baek pada tarikh bday aku...and the last person make wish 2 me is my big teddy bear ezah..pe2 pn thanks 2 everyone who make my bday this year become my precious memory...luv u all...

done by aish karl

2 comments:

Anonymous said...

haha, angah ad angka 2. mean: u r getting old sis,

blueberryaurora said...

mane de la...